Η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων είναι δική μας εισαγωγή. Έχουμε την τιμή να αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα τα πούρα Joya De Nicaragua, την πρώτη μάρκα που δημιουργήθηκε στην ομώνυμη χώρα, τα πούρα Plasencia, του μεγαλύτερου παραγωγού καπνού στον κόσμο εκτός της Κούβας, τα πούρα του Carlos Torano, ενός βετεράνου Κουβανού που το πολιτικό σύστημα τον έκανε να φύγει από την πατρίδα του και να δραστηριοποιηθεί στην Ονδούρα. Σύντομα και άλλες brand, μικρές ή μεγάλες, που πιστεύουμε όμως ότι η καθεμία θα είναι μια τίμια συναλλαγή για τον καταναλωτή.

Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε κάποιες δικές μας brand, όπως είναι η La Rosa, το πιο προσιτό χειροποίητο πούρο που υπάρχει στην Ελληνική αγορά, καθώς επίσης και το OROSI, μια (για αρχή) δημιουργία πούρου με φυσικά αρώματα. Πολύ σύντομα και άλλες.

Η εταιρία μας είναι η ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. Η έδρα είναι στο Περιστέρι, στην οδό Αριστοφάνους 54 στον β' όροφο. Αν θέλει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μας το τηλέφωνο είναι 210-5766667.

.